06 41 50 37 46 info@ianboelens.nl

Maakt het uit of ik net wil beginnen, of juist al langer speel?

Nee, iedereen is welkom, ongeacht het speelniveau. De lessen sluiten altijd aan bij je huidige speelniveau, en behandelen juist de muziek die jij graag wil leren spelen. Ook mensen die in het verleden niet meer vooruit kwamen en zich nu weer wel verder willen ontwikkelen zijn hier aan het juiste adres.

Welke muziekstijlen kan ik bij Ian leren?

De lessen zijn zeer gericht op jouw smaak en wensen. Ben je liefhebber van rock, blues, metal, jazz, of toch liever akoustisch tokkelen en leren zang te begeleiden? Op de les worden jouw favourite songs en stijlen samen uitgekozen en bestudeerd.

Moet ik noten kunnen of leren lezen?

Nee, er wordt gewerkt met eenvoudig te leren tablatuur, en je leert snel akkoordenschema 's te lezen. In de les is ook veel aandacht voor de ontwikkeling van je muzikale gehoor. Voor gevorderde leerlingen die het notenlezen toch later willen leren kan het natuurlijk wel.

Kan ik bij Ian ook leren soleren en improviseren?

Ja, iedereen kan hier wat vrijer en creatiever leren spelen, afhankelijk van stijl en niveau. Soleren en improviseren vraagt wel een goede basis, en meer begrip van toonladders en akkoorden, maar dat leer je er meteen bij.

Hoe vaak zijn de lessen?

De muzieklessen zijn op afspraak, meestal 45 minuten eens in de 2 weken. Maar vaker kortere lessen van 30 minuten afspreken, of juist een langere les eens in de maand; in overleg is dat allemaal mogelijk.

Waar worden de lessen gegeven?

Les is bij Ian thuis in zijn studio, omdat daar alles klaar staat, en we meteen met je nieuwste online songs aan de slag kunnen. Maar je favoriete nummers meenemen op CD, of USB stick kan ook altijd. Er is een grote muziek database aanwezig in allerlei stijlen. Je kunt gebruik maken van backing tracks en gitaareffecten leren gebruiken.

Nog meer vragen? Stuur een email naar info@ianboelens.nl

Ian Boelens is een ervaren podium gitarist en conservatorium-gediplomeerde gitaardocent, met heel veel leservaring in alle moderne elektrische en akoustische muziekstijlen. Maar ook voor basgitaarles, theorieles, of improvisatieles op andere instrumenten kun je bij hem terecht.